حجتالاسلاموالمسلمین نصرالله پژمانفر در گفتوگو با خبرنگار شهرآرانیوز با اشاره به وقایع اخیر در کشور عنوان کرد: شیطنتها و ماجراجوییهای اخیر استکبار جهانی با محوریت آمریکا و اسرائیل که منجر به تخریب اموال و داراییهای عمومی و شهروندان گرامی شد، سبب شد تا مردم بار دیگر به صحنه بیایند و با توطئههای دشمن مقابله کنند.
وی ادامه داد: آمریکا و رژیم صهیونیستی از آنجا که در جنگ نظامی توفیقی نیافتند و شکست خوردند، به کمک عوامل داخلی خود دست به اغتشاش و ناامنی زدند و در واقع، اتفاقات روزهای گذشته، دنباله حمله ۲۳ خرداد آمریکا و صهیونیستها به ایران است.
پژمانفر اضافه کرد: عوامل مزدور این دولتها با رفتاری داعشیوار، ضمن بهشهادترساندن نیروهای حافظ امنیت مردم به فجیعترین شکل ممکن، نشان دادند معترض نیستند و هدفی جز آسیب به کشور ندارند.
نماینده مردم مشهد و کلات در مجلس شورای اسلامی، ضمن تسلیت شهادت فرزند شهید شوشتری در جریان اغتشاشات اخیر در مشهد تصریح کرد: این شهید بزرگوار، همچون پدر گرامیاش، هدفی جز تأمین امنیت و همدلی برای مردم نداشت؛ اما دیدیم که با او چه کردند و به شهادتش رساندند.
رئیس کمیسیون اصل نود در پایان ضمن دعوت از آحاد مردم در مشهد و دیگر شهرهای کشور جهت راهپیمایی انزجار از اغتشاشگران، ابراز امیدواری کرد: عمر چنین جنایاتی به سر آمده است و یقیناً حضور مردم نشان خواهد داد چهکسانی پیرو آرامش و پیشرفت کشور و چهکسانی در خط دشمن هستند.